Cautare

7311 de rezultate pentru "martis biatrice avocst specializat in drept penal" (3.99 secunde)
Desi legea permite, nici un administrator nu a fost închis.Aproape 6.000 de societati din Dolj încalca grosolan legislatia în vigoare, în sensul ca nu platesc la timp contributiile pentru plata asigurarilor de sanatate, desi le retin pe statele de plata de la angajatii lor.
Presedintele Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Radu Gratian Ghetea, a declarat, joi, ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, despre posibilitatea introducerii in Codul Penal a unei prevederi care sa sanctioneze denigrarea unei banci.
Polita RCA are un plafon urias pentru despagubirea persoanelor care au suferit vatamari corporale in urma unor accidente rutiere ori despagubirea familiei persoanelor care si-au pierdut viata in incidente pe drumurile publice.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul "Cel mai ascultat dintre pamanteni", pe care il puteti citi in continuare.
Acelasi sistem de compensare, prevazut de Codul de Procedura Fiscala, va fi valabil si la restituirea valorii reziduale a taxei, cand autovehiculul este scos din parcul auto national, se arata in proiectul normelor privind aplicarea noului sistem al taxei de poluare auto.Valoarea reziduala a taxei reprezinta suma care ar fi platita pentru respectivul autovehicul daca acesta ar fi inmatriculat la momentul scoaterii din parcul auto national.
Romania risca sa piarda bani europeni pentru POSDRU din cauza unor nereguli in 2010-2011.
Ioan Buduca) Exista o stiinta economica ce se ocupa cu istoria dezvoltarii din era industriala pana in prezent. ... Dar orice economist bine instruit stie ca boom-ul dezvoltarii economice in SUA a inceput in deceniul 1870-1880, atunci cand a fost construita infrastructura feroviara a Statelor Unite.
Magda Marincovici, Petru Zoltan) La MS s-a constituit o comisie de sanctionare a directorului Directiei Contabilitate si Patrimoniu Corpul de control al primului-ministru va sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu operatiunile sau actele ilicite constatate in urma controlului la Ministerul Sanatatii, care pot intruni elementele constitutive ale unei infractiuni, privind incheierea si derularea contractului intre MS si SC Adi Com Soft SRL, avand ca obiect furnizarea unui program de contabilitate.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Lucian Negrea, Reporter) Guvernul a reclamat la Parchetul General o serie de nereguli descoperite in timpul guvernarii Boc. ... Potrivit Luju.ro, pe numele Elenei Udrea a fost depus un denunt penal la Parchetul General.
Motivarea ICCJ in cazul Toni Grebla Procurorii DNA au suferit o infrangere in Cazul Toni Grebla, fost judecator al Curtii Constitutionale care a demisionat dupa ce a fost acuzat de DNA de infractiuni de coruptie, scrie B1.ro.
In sedinta din cadrul Scolii de vara de la Mamaia, OFSD a stabilit directiile de actiune ale Pactului pentru protejarea femeilor de violenta domestica si viol.
moshemordechai.eu /Fundamentalismul democratic si jihadul justitiei/ by Mordechai In Romania, democratia e doar un subiect de plicticoasa conversatie. ... Si nu, democratia nu e chestia aia care se intampla atunci cand nu unul, ci mai multi dihori umbla de capul lor, pe sosele, in masini cu girofar.
Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition) E interesant sa vezi cum o multime de asa-zisi experti din presa mainstream, atat din SUA cat si din Romania, se arata socati de votul in favoarea lui Trump.
Daca dupa 2 ani jumatate presedintele nu a aflat ca Parlamentul face legi, inclusiv in ceea ce priveste bugetul si ordonantele de rectificare, ii mai spunem o data.
Dosar penal in cazul mortii cantaretului Petrica Mitu Stoian, care a decedat in urma cu doua zile la spitalul judetean din Resita.
A fost deschis un dosar penal de ucidere din culpa dupa incendiul de la Spitalul de boli infectioase din Ploiesti.
Fostul sef al Serviciului de Permise si Inmatriculari Teleorman si alti doi ofiteri care ocupau functii de conducere cadrul institutiei sunt urmariti penal de DNA pentru mai multe infractiuni de luare de mita, dupa ce ar fi primit bani de la mai multe persoane pentru a-si indeplini atributiile de serviciu.
Notarul public Reta Anitei, sau avocatii dumneaei, ne-a trimis prin fax o plingere de dare in judecata pe care a notat ca-i de fapt un proiect.
Anchetatorii au deschis dosar penal dupa ce o autospeciala de Jandarmerie a cazut intr-un sant sapat pe marginea drumului, in zona Fundeni din Bucuresti.
google-analytics.com